IVECO DAILY
IVECO DAILY
Dit is de nieuwe Iveco Daily 2022
Previous
Next
IVECO DAILY

NEW DAILY VAN: WORDT EFFICIËNTER

De nieuwe IVECO Daily bestelwagen, met nieuwe adaptieve en intelligente oplossingen, is uw ware metgezel in zakelijk succes: de nieuwe AIR-PRO-familie slaat een nieuwe weg in met een primeur in de sector. De innovatieve pneumatische vering met slimme elektronische bediening – gemakkelijk te bedienen met een joystick in de cabine – is er om uw rijcomfort te verbeteren, u en uw lading te beschermen en zich aan te passen aan uw werk.

Bovendien biedt de nieuwe IVECO Daily bestelwagen, de eerste lichte bedrijfswagen met zitkussen, rugleuning en hoofdsteun in traagschuim, u de mogelijkheid tot vocale interactie met uw voertuig. Hij blijft in connectiviteit vooruitgaan, met een voortdurend groeiend aanbod van sterk gepersonaliseerde diensten die precies zijn afgestemd op uw gebruik van het voertuig en uw behoeften.

ABSOLUUT GESCHIKT VOOR DE MEESTE KLUSSEN

met de nieuwe IVECO Daily krijgt u de meest veeleisende klussen snel en efficiënt geklaard, bespaart u tijd, verhoogt u uw rendabiliteit en spaart u het milieu.

LEVENSLANG DE BESTE PRESTATIES


u weet dat u erop kunt vertrouwen dat de Daily zijn beste prestaties in zijn klasse levert, dag in dag uit, jaar na jaar, met zijn geavanceerde transmissie en hoogrendementsmotor, brandstofefficiëntie en lage TCO.

KLANTEN

Google reviews

5/5
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Pascal Moyson
Pascal Moyson
Zéér professionele aanpak. Zoeken naar de beste oplossing prijs/kwaliteit. Staan altijd paraat om te helpen!
Carine meys
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Peter Vanherbergen