Iveco Garage Claeskens
IVECO DAILY
Dit is de nieuwe Iveco Daily 2024

Een van de meest populaire voertuigen van IVECO is de Iveco Daily. Dit is een lichte bedrijfswagen die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen, waaronder bestelwagens, cabines en chassis-cabines. De Iveco Daily is ontworpen met het oog op veelzijdigheid en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder transport, distributie en bouw. Een van de belangrijkste voordelen van de Iveco Daily is de uitstekende brandstofefficiëntie. Het voertuig is uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van motoren en aerodynamica om het brandstofverbruik te minimaliseren en de CO2-uitstoot te verminderen. Dit maakt de Iveco Daily niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een kosteneffectieve. We hebben de wagenwagen is in 2024 nog productiever en veiliger geworden en we zijn trouw gebleven aan het prachtige design. We hebben het design nog verfijnd en de cabine is helemaal vernieuwd met prachtige digitale schermen.

Iveco Daily 2024
Iveco Daily bakwagen

Een ander voordeel van de Iveco Daily is de flexibiliteit van het ontwerp. Het voertuig kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant, met opties voor verschillende laadruimtes, deuren, ramen, stoelen en andere functies. Dit maakt het gemakkelijk om de Iveco Daily aan te passen aan de eisen van verschillende industrieën en toepassingen. Ten slotte is de Iveco Daily een uiterst veilig voertuig. Het is uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën, waaronder ADAS, AEBS en city brake, ESP, adaptieve cruise control met stop en go, lane centering, turn assist, wegborden herkenning, en intelligente snelheidsassistentie, dodehoek informatie, rear cross traffic braking  en een volledig gamma airbags. Bovendien voldoet de Iveco Daily aan de hoogste veiligheidsnormen en heeft het voertuig een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Als u op zoek bent naar een veelzijdige, kosteneffectieve en betrouwbare bedrijfswagen, dan is de Iveco Daily een uitstekende keuze. Met zijn uitstekende brandstofefficiëntie, flexibele ontwerp en hoge veiligheidsnormen, is de Iveco Daily een voertuig dat u jarenlang zal helpen bij het uitvoeren van uw werkzaamheden.

 De Iveco Daily is in het leven geroepen voor het klaren van de meest veeleisende taken: hij heeft het DNA van een vrachtwagen en is ook zo gebouwd. Met GVW’s die oplopen tot 7.2 ton is de Daily het enige lichte bedrijfsvoertuig dat is opgebouwd met een massief stalen ladderchassis. Hierdoor ben je gegarandeerd van de hoogste laadvermogens in de markt én een standaard trekgewicht van maar liefst 3.500 kg. En wij hebben 3.000cc motors in het gamma voorzien van 180pk en 210pk.

Iveco Daily 2024 dashboard

Garage Claeskens

Wij zijn dealer van Iveco bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. U kan bij ons steeds terecht voor de beste prijs en service voor uw bestelwagen of vrachtwagen. De klant staat bij ons centraal. Uw voertuig leasen of huren,  een onderhoudscontract. Wij bieden een totaalpakket en zoeken steeds samen met de klant naar de beste oplossing . 

Google reviews

5/5
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Pascal Moyson
Pascal Moyson
Zéér professionele aanpak. Zoeken naar de beste oplossing prijs/kwaliteit. Staan altijd paraat om te helpen!
Carinne Meys
Carine meys
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Peter Vanherbergen
Peter Vanherbergen