Iveco Garage Claeskens
IVECO
.
Eurocargo

Betreed de wereld van transport met de IVECO Eurocargo. Ontdek het gamma: Eurocargo 4×2, Eurocargo 4×4 en CNG (Compressed Natural Gas).
Duurzaam, CNG en biomethaan: de meest milieuvriendelijke brandstoffen die beschikbaar is.
Hoge truckprestaties. Naast de beproefde Tector 5 (4,5 liter) en Tector 7 (6,7 liter) dieselmotoren, maakt de nieuwe 6,7 liter CNG-motor gebruik van de meest milieuvriendelijke brandstof die in de handel verkrijgbaar is. De kenmerken van het voertuig zijn identiek aan de dieselversies.
Transmissies. De nieuwe 8-traps ZF automatische transmissie zorgt ervoor dat de optimale aandrijflijn voor elke missie kan worden gecreëerd.”

Eurocargo MY247
Eurocargo-MY244

Functioneel dashboard. 

Het vernieuwde dashboard is ontworpen om het leven van de bestuurder aan boord te vergemakkelijken. Comfort en functionaliteit met het nieuwe, gebruiksvriendelijke dashboard, configureerbare cluster en infotainment.

Configureerbaar cluster
De Eurocargo onderscheidt zich met zijn standaard 10-inch cluster, dat uitstekende zichtbaarheid van de voertuiginformatie biedt met beter leesbare, grotere lettergroottes.

Nieuw infotainment
Het leven aan boord wordt nog aangenamer met een keuze uit een nieuwe DAB-radio en infotainmentsysteem. Het display bevindt zich in het centrale gedeelte van het dashboard.
De chauffeur brengt zijn digitale leven gemakkelijk aan boord met Alexa en de microfoon in de cabine.

Nieuwe besturingselementen
Nieuwe bedieningselementen voor verwarming en airconditioning, nieuwe stuurkolomsteelbediening, nieuw sleutelsysteem.

Naar autonoom rijden

Uitstekende rijervaring en verbeterde veiligheid met de nieuwe ADAS en Level 2 autonome rijfuncties.Geniet van meer veiligheid en minder vermoeidheid op lange werkdagen achter het stuur met de nieuwe Advanced Driver Assistance Systems.Rijden in druk verkeer en deur-tot-deur missies worden stressvrij met de nieuwe stadsgerichte ADAS.”

Nieuw stuurwiel en bedieningselementen


Alles is binnen handbereik.
Houd uw handen aan het stuur, zelfs bij het starten en stoppen van de motor.

100% geconnecteerd

Meer productiviteit en uptime met afstandsbedieningen en verbonden services.

Maximale uptime en veiligheid
De IVECO DRIVER PAL Connected services met Amazon Alexa zijn ontworpen om de uptime te maximaliseren, waaronder het beheren van routeplanning, het controleren van de status van het voertuig en voor assistentie om vertragingen en onverwachte downtime te voorkomen.
Eurocargo-chauffeurs kunnen hun stem gebruiken voor secundaire taken en blijven gefocust op het rijden.

IVECO Over-the-Air vermindert het aantal bezoeken aan uw dealerwerkplaats voor updates en het voorspelde onderhoud op basis van de gegevens die door de Eurocargo worden verzameld op basis van uw werkzaamheden.

Iveco Eurocargo 2024

Garage Claeskens

Wij zijn dealer van Iveco bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. U kan bij ons steeds terecht voor de beste prijs en service voor uw bestelwagen of vrachtwagen. De klant staat bij ons centraal. Uw voertuig leasen of huren,  een onderhoudscontract. Wij bieden een totaalpakket en zoeken steeds samen met de klant naar de beste oplossing . 

Google reviews

5/5
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Pascal Moyson
Pascal Moyson
Zéér professionele aanpak. Zoeken naar de beste oplossing prijs/kwaliteit. Staan altijd paraat om te helpen!
Carinne Meys
Carine meys
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Peter Vanherbergen
Peter Vanherbergen