Iveco Garage Claeskens
IVECO EuroCargo
The truck the city likes
IVECO EUROCARGO

Voordelen van de Iveco EuroCargo 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare vrachtwagen voor uw bedrijf, is de Iveco EuroCargo zeker het overwegen waard. Dit voertuig biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere vrachtwagens op de markt.

iVECO cARGO
iVECO eUROcARGO 1

Betrouwbaarheid
De Iveco EuroCargo staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Dit voertuig is gebouwd om lang mee te gaan en is ontworpen om te presteren onder alle omstandigheden. Of u nu over de snelweg rijdt of door de stad manoeuvreert, de EuroCargo biedt altijd de betrouwbaarheid die u nodig heeft.

Veiligheid
Veiligheid is een belangrijke overweging bij het kiezen van een vrachtwagen. De Iveco EuroCargo is ontworpen met de nieuwste veiligheidsfuncties, waaronder elektronische stabiliteitscontrole en een reeks geavanceerde rijassistentiesystemen. Hierdoor kunt u met vertrouwen de weg op gaan en uw lading veilig en efficiënt vervoeren.

Comfort
De Iveco EuroCargo is ook ontworpen met comfort in gedachten. Het interieur is ruim en goed georganiseerd, met alle bedieningselementen binnen handbereik van de bestuurder. Dit zorgt voor minder stress tijdens lange ritten en een hogere productiviteit gedurende de dag.
Als u op zoek bent naar een betrouwbare, veilige en comfortabele vrachtwagen voor uw bedrijf, dan is de Iveco EuroCargo de juiste keuze. Zoek niet verder en investeer in dit geweldige voertuig.

Garage Claeskens

Wij zijn dealer van Iveco bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. U kan bij ons steeds terecht voor de beste prijs en service voor uw bestelwagen of vrachtwagen. De klant staat bij ons centraal. Uw voertuig leasen of huren,  een onderhoudscontract. Wij bieden een totaalpakket en zoeken steeds samen met de klant naar de beste oplossing . 

Google reviews

5/5
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Pascal Moyson
Pascal Moyson
Zéér professionele aanpak. Zoeken naar de beste oplossing prijs/kwaliteit. Staan altijd paraat om te helpen!
Carinne Meys
Carine meys
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Peter Vanherbergen
Peter Vanherbergen