Iveco Garage Claeskens
IVECO S-WAY
GET USED TO YOUR NEW S-WAY OF LIFE
IVECO S-WAY

Iveco S-Way: een betrouwbare vrachtwagen 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare vrachtwagen voor je bedrijf, is de Iveco S-Way zeker het overwegen waard. Dit model biedt tal van voordelen die het de ideale keuze maken voor klanten van Garage Claeskens.

Iveco S Way 1
Iveco S Way trekker

Hoge prestaties en efficiëntie
De Iveco S-Way is ontworpen om te presteren op de weg, of het nu gaat om langeafstandsvrachtvervoer of distributiewerkzaamheden. Met een krachtige motor en geavanceerde technologieën is deze vrachtwagen ontworpen voor efficiëntie en duurzaamheid.
Comfort en veiligheid
Een ander belangrijk voordeel van de Iveco S-Way is het comfort en de veiligheid die het biedt. Met een ruime cabine en geavanceerde veiligheidsfuncties zoals dodehoekwaarschuwing en rijstrookassistentie, kunnen bestuurders lange uren op de weg doorbrengen zonder zich vermoeid te voelen.

Aangepaste opties
De Iveco S-Way biedt ook tal van opties om aan de individuele behoeften van klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een specifieke transmissie, asconfiguratie of laadvermogen, er is altijd een S-Way-optie die aan je wensen voldoet.
Als je op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en veilige vrachtwagen, dan is de Iveco S-Way de perfecte keuze voor jouw bedrijf. Bezoek Garage Claeskens om te zien wat deze vrachtwagen te bieden heeft.

Garage Claeskens

Wij zijn dealer van Iveco bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. U kan bij ons steeds terecht voor de beste prijs en service voor uw bestelwagen of vrachtwagen. De klant staat bij ons centraal. Uw voertuig leasen of huren,  een onderhoudscontract. Wij bieden een totaalpakket en zoeken steeds samen met de klant naar de beste oplossing . 

Google reviews

5/5
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Pascal Moyson
Pascal Moyson
Zéér professionele aanpak. Zoeken naar de beste oplossing prijs/kwaliteit. Staan altijd paraat om te helpen!
Carinne Meys
Carine meys
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Peter Vanherbergen
Peter Vanherbergen