Iveco Garage Claeskens
IVECO X-WAY
DRIVE THE NEW DAY
IVECO X-WAY

De Iveco X-Way is een robuuste en betrouwbare vrachtwagen die speciaal is ontworpen voor zwaar transport en off-road toepassingen. De IVECO X-WAY biedt de ultieme flexibiliteit om het voertuig af te stemmen op uw specifieke vereisten. Met zijn missiegerichte aanpak, HI-TRACTION-systeem en off-road eigenschappen biedt hij de perfecte mix voor elke missie, en garandeert hij een hoge productiviteit tot en met de ‘laatste kilometer’ op de werf.


De IVECO X-WAY verhoogt de inzet bij lichte off-road opdrachten met het beste laadvermogen van de Super Loader mixer-versie, die het laagste leeggewicht in de industrie heeft. De IVECO X-WAY integreert de meest geavanceerde kenmerken van het IVECO WAY-gamma voor langeafstandstransport op de weg: de herontworpen cabine brengt veiligheid, comfort en brandstofefficiëntie naar een volledig nieuw niveau, terwijl de geavanceerde connectiviteit een hele reeks diensten introduceert die ontwikkeld zijn om het leven van de chauffeur te vergemakkelijken en de inzetbaarheid van het voertuig te maximaliseren.

X Way off road
X Way

Krachtige motor:
De X-Way wordt aangedreven door een krachtige en efficiënte Cursor-motor die een vermogen levert tot 510 pk en een koppel van 2.300 Nm. Dit zorgt voor uitstekende prestaties en een hoog laadvermogen. 
Robuust en duurzaam:
De X-Way is ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden en biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie en slijtage. Het chassis is bijvoorbeeld gemaakt van hoogwaardig staal en de cabine is voorzien van stevige bumpers en beschermende roosters.

iveco x

Efficiënte brandstofconsumptie:
De X-Way is uitgerust met geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om de brandstofefficiëntie te verbeteren en de uitstoot te verminderen. Dit omvat onder meer een geavanceerd motormanagementsysteem en een geoptimaliseerde aerodynamica.

Al met al biedt de Iveco X-Way een uitstekende combinatie van kracht, duurzaamheid, comfort en efficiëntie, waardoor het een ideale keuze is voor zware transport- en off-road toepassingen.

Garage Claeskens

Wij zijn dealer van Iveco bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. U kan bij ons steeds terecht voor de beste prijs en service voor uw bestelwagen of vrachtwagen. De klant staat bij ons centraal. Uw voertuig leasen of huren,  een onderhoudscontract. Wij bieden een totaalpakket en zoeken steeds samen met de klant naar de beste oplossing . 

Google reviews

5/5
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Pascal Moyson
Pascal Moyson
Zéér professionele aanpak. Zoeken naar de beste oplossing prijs/kwaliteit. Staan altijd paraat om te helpen!
Carinne Meys
Carine meys
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Peter Vanherbergen
Peter Vanherbergen