Iveco Garage Claeskens
Passion4trucks

Een Groot Feest voor het Wegtransport

We nodigen je uit in Brussels Kart Expo (Groot-Bijgaarden) op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni. Op vrijdag focussen we op decisionmakers in de transportsector. Zaterdag staat volledig in het teken van de chauffeurs en hun familie.

Met één ding gemeen: een passie voor trucks!

Reserveer gratis je tickets

Je kan via onderstaande link je gratis tickets online bestellen.

Gratis Tickets

Of contacteer mij vrijblijvend, wij hebben ook nog wel wat tickets voorhanden. Bellen doe je naar 0495 272 444.

Vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022
Truck Village

De truckmerken en het rollend materieel, de opbouwers en alle diensten zitten samen in de grote hal, die wordt ingericht als een grote ontvangstruimte.

Special Vehicles Expo

In de tweede hal tonen we de speciale voertuigen: oldtimers, prototypes, nood- en interventievoertuigen, Amerikaanse trucks,…

Transport Village

Dit ‘dorp’ van opleggers en ingerichte tenten is er om de transporteurs en invoerders van rollend materieel te verwelkomen.

Vrijdag 24 juni 2022 11h  – 18h
Passion4Trucks Studio
In onze studio organiseren we debatten en interviews over de grote uitdagingen van het wegtransport. Ze worden live en professioneel gepresenteerd en uitgezonden op onze verschillende digitale platforms.
Zaterdag 25 juni 2022
Job Day by TL Hub 10u – 14u

Op zoek naar een job in de transportsector? Ontdek de nieuwste opportuniteiten binnen de sector en doe mee aan speeddatingsessies met bedrijven die op zoek zijn naar profielen zoals het jouwe.

 
De mooiste trucks van België 10h – 18h

Is jouw truck de mooiste van het land? Ben je trots op je trekker en heb je er veel vrije tijd aan besteed? Fonkelen je ogen elke keer als je je truck ziet? Dan is deze wedstrijd iets voor jou! Schrijf je hier in en misschien wordt jouw truck wel de grote winnaar! Naast de deelnemende merken hebben we dit jaar ook een categorie voor Amerikaanse trucks.

Chauffeursmarkt 10u – 18u

Zin om de cabine van je truck te versieren? Of om de nieuwste gadget te vinden waarmee je je collega’s jaloers maakt? Je vindt het allemaal op onze grote chauffeursmarkt, naast de stands voor merchandising van de verschillende aanwezige invoerders.

Fun4kids 10u – 18u

Ook de chauffeurs van morgen worden niet vergeten! Een speelzone met een supergroot springkasteel is er voor de jongsten onder ons, die natuurlijk ook welkom zijn bij de verschillende exposanten.

Love2Truck 18u

Love2Truck gaat op zoek naar de meest gepassioneerde truckchauffeur van België. De focus ligt op de mens achter het stuur en wat hem of haar motiveert tijdens het werk. 

ONTDEK ONZE NIEUWSBERICHTEN