Iveco Garage Claeskens
Truckshow Bekkevoort
11, 12 en 13 augustus 2023

Garage Claeskens stelt nieuwe Iveco S-Way voor op Truckshow Bekkevoort

Garage Claeskens is trots om haar nieuwste truck, de Iveco S-Way, voor te stellen op de Truckshow van Bekkevoort op 11, 12 en 13 augustus 2023. Als verdeler van Iveco Trucks en bestelwagens en van Ford personenwagens en bestelwagens, is Garage Claeskens een gevestigde waarde in de sector. En de Iveco dealer van de streek.

Iveco S Way
Iveco S Way Garage Claeskenbs

De Iveco S-Way is een innovatieve truck die ontworpen is met het oog op comfort en efficiëntie. Met zijn geavanceerde technologie en zuinige motor biedt hij een optimale rijervaring en een lager brandstofverbruik. Bovendien is de cabine van de S-Way ontworpen om de chauffeur een aangename en ergonomische werkplek te bieden.

De Truckshow van Bekkevoort is een jaarlijks evenement dat liefhebbers van vrachtwagens samenbrengt. Het is de ideale gelegenheid om de nieuwste modellen te ontdekken en te netwerken met andere professionals in de sector. Garage Claeskens zal er aanwezig zijn om haar nieuwste aanwinst voor te stellen en om vragen te beantwoorden van geïnteresseerde bezoekers.

Garage Claeskens is al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren in de regio. Met haar uitgebreide aanbod van voertuigen en haar professionele service, is het een naam die synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bezoek ons op de Truckshow van Bekkevoort en ontdek de nieuwe Iveco S-Way van Garage Claeskens.

Garage Claeskens

Wij zijn dealer van Iveco bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. U kan bij ons steeds terecht voor de beste prijs en service voor uw bestelwagen of vrachtwagen. De klant staat bij ons centraal. Uw voertuig leasen of huren,  een onderhoudscontract. Wij bieden een totaalpakket en zoeken steeds samen met de klant naar de beste oplossing . 

Google reviews

5/5
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Pascal Moyson
Pascal Moyson
Zéér professionele aanpak. Zoeken naar de beste oplossing prijs/kwaliteit. Staan altijd paraat om te helpen!
Carinne Meys
Carine meys
Altijd vriendelijk en een zeer goede service. In de mate van het mogelijke gaan ze het oplossen tegen een schappelijke prijs. Echt een Familiebedrijf!
Peter Vanherbergen
Peter Vanherbergen