Iveco Garage Claeskens

WE ARE TRANSPORT

Het topevent van de wegtransporteur!
1, 2 & 3 juni 2018 paleis 5, Brussels Expo

Slider 2

Data & Openingsuren

Vrijdag        1/06          10:00 – 22:00
Zaterdag     2/06          10:00 – 19:00
Zondag       3/06          10:00 – 19:00

Registreer u hier als bezoeker
Om uw unieke gratis code te ontvangen stuurt u een mail naar dirk@claeskensnv.be

Afbeelding1

De laatste standplaatsen voor We Are Transport zijn de deur uit. Dat melden FEBIAC en TLV, de organisatoren van het nieuwe salon voor de Belgische wegtransportsector. Ondertussen rollen ook de registraties van de bezoekers vlotjes binnen.

Het beursplan voor We Are Transport is compleet. Bijna zeventig exposanten zullen van 1 tot en met 3 juni in Brussels Expo hun nieuwste producten en diensten voorstellen. De co-organisatoren zijn heel tevreden dat alle segmenten van de sector vertegenwoordigd zijn. Naast truck- en trailermerken, nemen tal van andere toeleveranciers deel aan We Are Transport. Voor een groot aantal exposanten is het een eerste deelname aan een sectorbeurs.

Vertrouwen in concept

Tijdens de recente exposantenmeeting spraken de standhouders nogmaals hun vertrouwen in het uitzonderlijke concept van het nieuwe b2b-salon uit. TLV en FEBIAC hebben gekozen voor een open en uniforme beursvloer, die networking en community building aanmoedigt.

Aantal registraties stijgt

De vakbeurs is gratis voor professionele bezoekers na uitnodiging. Ze moeten zich vooraf registreren op www.wearetransport.be met de code die ze van een exposant of van de organisatie ontvingen. Het aantal transportprofessionals dat voor de beurs intekent, neemt ondertussen flink toe. De organisatoren spreken nu al over een mooie opkomst.
Kortom: We Are Transport is klaar voor een eerste en geslaagde editie!

Iveco zal met de volgende voertuigen aanwezig zijn:

Afbeelding2